Inštrukcije matematike

Matematika je čudovita naravoslovna veda, a obenem ravno tisti šolski predmet, s katerim imajo učenci med vsemi šolskimi predmeti največ težav. Žal zato ne spada med najbolj priljubljene, a boste to mnenje kmalu spremenili. :) Zaradi sicer navidezne abstraktnosti in bav­bav prizvoka se mnogi učenci v šoli med podajanjem snovi pogosto izgubijo, posledično začne zanimanje za matematiko počasi usihati, kmalu pa se težave pojavijo še pri opravljanju domačih nalog.

Jaz  matematiko

Ker se osnovni interesi ljudi med seboj razlikujejo lahko prišepnemo, da smo nekateri v matematiko povsem zaljubljeni, vloga inštruktorja matematike nam je dobesedno pisana na kožo in to delo naravnost obožujemo. Ko se problem razširi, učenci ali starši poiščejo pomoč pri inštruktorjih matematike. 

“Iščem najboljšega inštruktorja”

Našli ste ga! :) Pri inštrukcijah tako matematike kot drugih predmetov je zelo pomembno, da učenec svojemu inštruktorju povsem zaupa. Pri Beta Inštrukcijah lahko ponosno priznamo, da s tem pri nas nimamo prav nobenih težav. Odlikujeta nas tako zares visok nivo tako znanja, kot tudi občutek za delo z učenci. Če ima učenec kakršno koli blokado, težavo, zadrego ali kaj tretjega, kar bi mu ustvarjalo negativne občutke, mora to inštruktorju tudi povedati, da se le-ta lahko primerno odzove in odpravi nevšečnost. Za vaš uspeh in udobno učenje bomo storili vse, kar bo v naši moči. 

Strah pred matematiko? Nič več.

Stari rek pravi, da kdor išče, ta najde in pri Beta Inštrukcijah vas skozi, na začetku sicer pogosto meglen vrtinec matematike, z velikim veseljem ter vnemo popelje naša Tatjana in prav vsakemu dokaže, da je strah votel, notri ga pa nič ni.

tati8

Zakaj smo najboljši?

Zaradi odzivnosti ter izjemno visokega odstotka uspešnosti. Učencem nudimo tako hipno pomoč kot tudi možnost dela na dolgi rok, se pravi preventivno, kar v praksi pomeni, da inštrukcije fizike učenci obiskujejo enkrat do dvakrat tedensko. Takšen način dela nam omogoča, da lahko vse nastale težave odpravljamo povsem sprotno, tako pa se možnosti za morebiten neuspeh resnično minimizirajo. 

Sprotno učenje ali SOS pomoč

Dnevno se ukvarjamo tako s hipno in učinkovito pomočjo, kot tudi z delom na dolgi rok. Pri Beta Inštrukcijah se lahko pohvalimo tudi s precejšnjim številom učencev, s katerimi delamo preventivno, kar v praksi pomeni, da inštrukcije matematike učenci obiskujejo enkrat do dvakrat tedensko, kar nam omogoča, da lahko vse nastale težave odpravljamo povsem sprotno. Tako se možnosti za morebiten neuspeh resnično minimizirajo. 

Super vzdušje!

Ker je pri nas vzdušje vedno zelo sproščeno in pozitivno, se na inštrukcijah matematike ne tako redko zgodi, da se kakšen od učencev začne kar naenkrat celo zanimati za študij matematike. In da, to so zares lepi občutki, potrditev, da z našimi učenci delamo zares dobro in da naše inštrukcije matematike niso zgolj suhoparno podajanje dejstev, ampak dokaz, da je matematika lahko tudi igriva, zabavna, barvna. Kdor enkrat pride k Beti, tukaj tudi ostane. :)