Aktualno: priprave na junijsko maturo 2019 – matematika

Do 26. 10. 2018 zbiramo prijave za pripravo na maturo iz matematike.
Zainteresirani pošljite mail na info@beta-instrukcije.si.

Priprave bodo predvidoma potekale vsak petek v mesecu, v popoldanskem času. Začnemo novembra 2018!

Predelali bomo vsa poglavja iz maturitetnega kataloga 2019.
Podrobnejše informacije o poglavjih dobijo kandidati na prvem srečanju.

Trajanje: 40 ur (november 2018 – maj 2019)
Cena: 400 € (plačilo ob prvem srečanju)
Plačilo na dva obroka: 200 € ob prvem srečanju in 200 € meseca januarja 2019

Priprave na splošno in poklicno maturo

Zadnji izziv celotnega srednješolskega obobja zagotovo predstavlja matura, ki obsega snov čez vsa štiri leta šolanja. Ker učenec v srednješolskem obdobju letih pridobi veliko znanja, je celotno snov pogosto precej težko obnoviti v nekaj tednih, zato se učenci pogosto odločajo za organizirane priprave na maturo.

Kdaj začeti s pripravami na maturo?

S pripravami na maturo najraje začnjamo že ob začetku četrtega letnika, ker je takšen način dela povsem nestresen, seveda pa se lahko učenec odloči za priprave na maturo tudi kadarkoli kasneje; pri Beta Inštrukcije seveda vedno radi priskočimo na pomoč, je pa časovna obremenitev v tem primeru nekoliko večja. 

Pri katerih predmetih vam lahko pomagamo mi?

Pri Beta Inštrukcijah nudimo priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike ter fizike, nudimo pa tudi pripravo na višji nivo. Izvajamo lahko pripravo na vsa poglavja ali pa le delno pripravo. Učenec na pripravah poleg učenja pri nas dobi tudi vse potrebne formule ter seveda vaje za delo doma. 

Priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike in fizike

Pri Beta Inštrukcijah nudimo priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike in fizike, nudimo pa tudi pripravo na višji nivo. Izvajamo lahko pripravo na vsa poglavja ali pa le delno pripravo. Učenec na pripravah poleg učenja pri nas dobi tudi vse potrebne formule ter seveda vaje za delo doma.

Priprave na splošno maturo organiziramo za redne dijake četrtega letnika gimnazije, ki bodo maturo opravljali v tekočem letu. Priprave na poklicno maturo organiziramo za redne dijake srednjih tehniških, poklicnih in strokovnih šol, ki bodo maturo opravljali v tekočem letu.

 

Komu so namenjene?

Priprave na maturo, tako splošno kot tudi poklicno, so namenjene vsem, ki bi se radi kvalitetno in mirno pripravili na maturo, vsem, ki mature še niso opravili, tistim, ki želijo izboljšati oceno in pa seveda vsem, ki morajo zaradi želje po vpisu na univerzitetni študij, in imajo že opravljeno poklicno maturo, opraviti še določene predmete. 

Vpogled v maturitetno polo

Beta Inštrukcije nudimo po opravljeni maturi tudi vpogled v maturitetno polo in, če se izkaže za potrebno, nato pomagamo napisati ugovor na oceno. 

Super vzdušje!

Pri nas je vzdušje vedno zelo sproščeno in pozitivno. Kdor enkrat pride k Beti, tukaj tudi ostane. :)